Just nu har Polismyndigheten problem med utskrifter vilket gör att försändelser kan bli fördröjda.

11 juni 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:58 Narkotikabrott, Östersund
Polis kontrollerar flera personer i en park på Söder i Östersund. En av dem, en man i 20-årsåldern, mistänks för ringa narkotikabrott innehav samt eget bruk och får följa med för provtagning. I samband med detta betedde sig mannen på sådant vis att han även misstänks även för ofredande och våldsamt motstånd. Förhör hålls och anmälan upprättas.

00:46 Försök till tillgrepp av bil, Östersund
Polis kallas till en adress utanför Östersund med anledning av samtal om en pågående bilstöld där några personer uppges vara inblandade. Polis spårar upp personerna med hjälp av hund. Personerna är i övre tonåren. Förhör hålls och en anmälan gällande försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.