Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

11 juni 07:23, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Endast ett ärende sticker ut:

02.59 Polis larmades till Universitetssjukhuset i Linköping. En man skulle ha stulit mobiltelefoner och väskor inne på sjukhuset. Han ska sedan ha hoppat ut genom ett fönster och sprungit. Polisen kom dit och skickade patruller till området för att söka efter mannen. Han ska ha ryckt åt sig en väska när han blev ertappad och är därför misstänkt för rån i motvärnsfallet. Polisen lyckades inte hitta mannen.

Utöver detta har polisen åkt på en del larm om bråk, men som inte lett till gripande eller att någon var i behov av ambulans. Polisen har också hanterat en del ärenden kopplat till skolavslutningar där polisen har hällt ut alkohol, hanterat högljudda fester, etc. Men generellt har det varit relativt lugnt i länet vad gäller sådana ärenden.

Dessutom har polisen hanterat skadegörelse, trafikbrott, viltolyckor, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.