11 juni 07:27, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:02 Rattfylleri, Kramfors
En personbil stoppas och kontrolleras söder om Kramfors. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad och han får följa med för provtagning. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

22:23 Skadegörelse, Timrå
Polis kallas till en adress i Timrå med anledning av att en ruta blivit sönderslagen. En anmälan upprättas gällande skadegörelse.

22:55 Våld/hot mot tjänsteman, Sollefteå
Samtal inkommer om att minderåriga ska dricka alkohol vid en rastplats i Remsle, Sollefteå. Polis åker dit och omhändertar en person under 18 år med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). I samband med detta blir personen misstänkt för hot/våld mot tjänsteman. Vårdnadshavare kontaktas och personen som omhändertagits skjutsas hem. En anmälan ska upprättas.

01:41 Brand, Sundsvall
Polis kallas till Nacksta efter larm om brand i en husvagn. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

02:39 Misshandel, Härnösand
Polis beordras till Härnösands centrum med anledning av att en person blivit slagen. En anmälan upprättas gällande misshandel. I nuläget finns ingen misstänkt person.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.