12 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

22.11 Varberg, narkotikabrott
I Societetsparken kontrolleras en man i 25-årsåldern av polisen. Han är märkbart påverkad och på honom hittas en mindre mängd narkotika som tas i beslag. Han tas med för provtagning och rapporteras för eget bruk samt innehav av narkotika.

00.21 Kungsbacka, brand
Räddningstjänst och polis larmas till Landavägen där det brinner i en villa. Rökdykare kan konstatera att ingen är kvar i huset. När räddningstjänsten är klar på plats kommer polisen att spärra av och genomföra en teknisk undersökning då brandorsaken är oklar. En anmälan om mordbrand har upprättats. 

01.31 Halmstad, trafikolycka
På Wrangelsgatan har två personer på en moped kört omkull. Passageraren, en kvinna i 25-årsåldern, skadade sig i en arm och fick åka med ambulansen till sjukhus. Föraren, en man i 20-årsåldern, klarade sig undan med några skrubbsår. Ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.