12 juni 08:06, Sammanfattning kväll och natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.46 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, tre har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning och förhör angående misstänkt drogpåverkan.

01.11 samtal till polisen om att en bilist krockat med en häst på riksväg 27 i Rydaholm. Inringaren säger att bilen fått skador och att hästen sprungit från olycksplatsen. Ingen personskada. Polisen började söka efter hästägare i trakten och fick efter en tids sökande kontakt med en som saknade sina hästar. Efter en dryg timma ringde hästägaren och hade fått tag i sina hästar. en av dem hade ytliga sårskador men verkade i stort sett oskadd. Det finns ingen misstanke om brott.

05.12 SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 Skillingaryd. Enligt SOS ska en bilist ha kört på en älg. När räddningspersonal kom till platsen visade det sig vara ett rådjur. Ingen person skadades och ingen misstanke ombrott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.