13 juni 06:38, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

En hel del fylleri, rattfylleri och bråk.

19.51 Fredriksberg. Fyra personer gripna misstänkta för inblandning i grovt brott. Inget mer kan kommuniceras om det ärendet i nuläget.

22.33 Grycksbo. Rattfylleri. En person omhändertagen för kroppsbesiktning. Misstänkt för olovlig körning, drograttfylleri trafikbrott och narkotikabrott eget bruk.

23.40 Falun. En person misstänkt för vållande till kroppsskada efter att ha skjutit en annan person i huvudet med ett luftgevär. Betecknas som olyckshändelse. Ambulans kallad till platsen. 

01.06 Bilförare kört över refug i Leksand. Kraftigt påverkad. Omhändertagen för kroppsbesiktning. Inga personskador i samband med avkörningen.

01.12 Falun, Lugnetleden. Trafikolycka. En bilist väjt för vilt och kört in i brofundament. Ej svårare personskada. Trafikolycka utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.