13 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

02.07 Halmstad, skadegörelse
Vittnen ringer till polisen då de ser hur flera ungdomar kastar sten på parkerade bilar på Flygaregatan. En bil har fått rutan krossad och 5-6 andra bilar har fått lackskador. Ingen kvar på platsen när polisen kommer fram men anmälningar om skadegörelse har upprättats.

03.37 Laholm, misshandel
I en bostad i Hishult har en man i 55-årsåldern blivit misshandlad av en annan man. Han har blivit slagen i huvudet samt ena armen med ett tillhygge, möjligen ett fälgkors, och är förd till sjukhus. Hans skador ska inte vara livshotande. Den misstänkte, en man i 45-årsåldern, kan senare gripas vid en fordonskontroll i Lagered.

Misshandel i relation, Halland
Under natten ringer ett barn till polisen och säger att pappa slår mamma. Polis åker till platsen och mamman hade blivit slagen men behövde inte åka med till sjukhus. Pappan hade försvunnit från hemmet men är misstänkt för misshandel i nära relation.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.