Uppdaterad 14 juni 06:54

14 juni 06:23, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson.

02.43 Mordbrand, Stortorget, Laholm. Polis larmas till Stortorget där det brinner i en byggnad med flera butiker. Polis biträder räddningstjänst som arbetar med att släcka branden, och polis har evakuerat boende i fastigheter initlll byggnaden som brinner. Platsen är avspärrad, och en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras när det är möjligt. Det är okänt vad som startat branden. Händelsen har enligt uppgift inte medfört några personskador.

05.56 Trafikolycka, Kungsgatan, Kungsbacka. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till Kungsgatan, där två personbilar kolliderat i en sidokrock. Båda bilarna bärgas från platsen. Det är okänt om olyckan medfört några personskador.

Uppdatering; En kvinna i 20-års åldern uppgav smärtor i nacken och fördes med ambulans till sjukhus. En anmälan vårdslöshet i trafik skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.