15 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.03 Trollhättan, motvärnsrån
På Hjortmossegatan vid Hemköp är det en kvinna som blir slagen i huvudet av en man i 20-årsåldern med en glasflaska i samband med att han försöker stjäla från henne. Hon körs till sjukhus fgör vård och mannen grips på plats.

Misshandel i relation, Dalsland
Polisen larmas till en adress där kvinnan blivit slagen av sin man. Polisen skriver en anmälan gällande misshandel, ingen gripen.

Grov kvinnofridskränkning i relation, Storgöteborg
Polis larmas till en adress där en kvinna uppger att hennes man hotar henne och deras barn till livet. Mannen grips och är misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

Våldtäkt i relation, Storgöteborg
En kvinna ringer och uppger att hon har blivit våldtagen av sin pojkvän. Polis åker till kvinnan och hennes pojkvän grips misstänkt för våldtäkt. Kvinnan var ej i behov av sjuikhusvård.

04.25 Borås, skadegörelse
Polis larmas till Trandaredskolan med anledning av att två unga killar gör sönder ett förråd på skolgården. Polisen griper killarna och de misstänks för skadegörelse. På grund av deras unga ålder överlämnas dom till respektive vårdnadshavare.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.