Uppdaterad 18 juni 04:19

18 juni 01:41, Sammanfattning kväll, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

23:14 Misshandel, centrala Sundsvall

Patruller och ambulans skickades till en misshandel där de initiala uppgifterna var en man som misshandlat en kvinna utomhus. Då patrullerna kom på platsen påträffades först kvinnan som hördes innan hon åkte med ambulansen till sjukhuset. Efter en liten stund påträffades mannen som nu är misstänkt för misshandel. Mannen som är i 35 års åldern fördes till polisstationen för tillnyktring innan han kan förhöras. Det är oklart vilken relation de har till varandra.

01:38 Inbrott, Timrå

Patrull skickades till ett konstaterat inbrott på Timrå Golfklubb. Då patrullen kom på platsen fanns väktare där som påträffat ett sönderbrutit fönster till kiosken som larmade. Patrullen genomsökte kiosken utan att någon gärningsman var kvar. Patrullen har upprättat anmälan och utfört brottsplatsundersökning. Det är oklart i fall någon varit inne i byggnaden och även oklart ifall något är tillgripet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.