18 juni 07:15, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden relaterade till psykisk ohälsa.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:25 Viltolycka, Vännäs: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E12, Tväråbäck. Inga personskador rapporteras.

00:02 Viltolycka, Umeå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 633, Tavelsjö. Inga personskador rapporteras.

00:30 Trafikbrott, Skellefteå: Personbil med släp stoppas och kontrolleras vid Vitberget. Föraren misstänks för olovlig körning och en anmälan upprättas.

04:05 Olaga hot, Skellefteå: Polispatrull beordras till en adress i Skellefteå kommun där en man uppges ha verbalt hotat en kvinna som han tidigare haft en relation med. Förhör hålls och en anmälan gällande olaga hot upprättas. Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

04:34 Trafikolycka, Vilhelmina: Polispatrull beordras till Volgsjövägen med anledning av en singelolycka där en personbil av okänd anledning kört in i vägräcket och hamnat av vägen. Föraren förs med ambulans till sjukvård med oklart skadeläge. Patrullen dokumenterar olycksplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.