Uppdaterad 19 juni 04:29

19 juni 01:19, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

21:58 Rattfylleri, Alby Ångekommun

Efter trafikstopp på en moped vart en man i 20 års åldern misstänkt för rattfylleri då mannen blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen fördes till polisstationen i Ånge för provtagning. Efter anmälan, förhör och provtagning frigavs mannen.

23:02 Narkotikabrott, Ånge

Vid kontroll av person påträffades misstänkt narkotika på en man i 25 års åldern. Mannen medtogs för provtagning till polisstationen i Ånge. Mannen är misstänkt för narkotikabrott eget bruk och innehav. Efter anmälan, förhör och provtagning frigavs mannen. Den misstänkta narkotikan togs i beslag.

23:15 Brott mot knivlagen och narkotikabrott, centrala Örnsköldsvik.

Patrull skickades till Max vid E4:an i Örnsköldsvik efter flertalet samtal om en man med kniv som befann sig på platsen. När patrullen kom till platsen kunde de lokalisera mannen och kniven påträffades på mannen. Patrullen påträffade även misstänkt narkotika på mannen som är i 35 års åldern. Mannen som var kraftigt påverkad omhändertogs för LOB i avvaktan på provtagning och förhör.

23:32 Blåljussabotage, Ånge

Två män i 20 års åldern är gripna och misstänkta för blåljussabotage. Detta efter att de bägge hade skurit sönder däck på en polisbil där patrullen hade bevakning vid bilträff i Ånge. De bägge är förda till polisarresten i Sundsvall där vidare utrednings åtgärder pågår.

02:44 Misshandel, Södra Berget Sundsvall

Personal från Södra Berget ringde in om en stökig gäst som misshandlat en annan gäst på hotellet. Patrullen som skickades tog upp anmälan där en kvinna blivit misshandlad av för henne okänd gärningsman. Patrullen har hållit förhör, dokumenterat skador och upprättat anmälan. Ingen gärningsman är påträffad.

02:55 Drograttfylleri, centrala Örnsköldsvik

Efter ett trafikstopp i centrala Örnsköldsvik är en man i 30 års åldern misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Patrullen genomförde även en husrannsakan i mannens bil för att eftersöka misstänkt narkotika. Mannen fördes till polisstationen för provtagning. Efter provtagning, förhör och anmälan frigavs mannen. 

03:08 Skadegörelse, Ånge

Patrull skickades till pågående skadegörelse i Ånge. Då patrullen kom till platsen påträffades en yngre man som är misstänkt för skadegörelse då han slagit sönder minst tre fönsterrutor på ett boende. Patrullerna har dokumenterat skadegörelsen, förhört vittnen,upprättat anmälan och överlämnat ungdomen till vårdnadshavare.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.