19 juni 06:57, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

22.06 Våld mot tjänsteman, resecentrum Borås. Polis skickas till resecentrum efter att överfallslarm inkommit från en buss. På plats framkommer att busschauffören blivit slagen i ansiktet av två gärningsmän. Dessa finns inte kvar, men kan gripas i området av polis, misstänkta för våld mot tjänsteman. Ambulans skickas för att kontrollera busschauffören.

01.44 Misshandel, Falköping. Flera uppges ha blivit misshandlade på en fest, och polispatruller skickas till platsen. Två av dem förs med ambulans till sjukhus, varav en har fått en flaska i huvudet. En tredje körs privat till sjukvård. Anmälning gällande misshandel skrivs.

02.19 Stöld, Uddevallavägen, Strömstad. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Vid husrannsakan i bilen anträffas misstänkt narkotika,e ett flertal knivar samt en båtmotor som misstänks vara stulen. Mannen grips som misstänkt för stöld, drograttfylla, narkotikabrott genom eget bruk samt brott mot knivlagen. Mannen är nu anhållen av åklagare. Polis söker efter målsägare som kan ha blivit av med sin båtmotor.

02.29 Stöld genom inbrott, Sätraplan, Kinna. Anmälare hör glaskross från en butik,. och ser en person lämna platsen springandes. Polis skickas, och kan konstatera att det varit inbrott i  butiken. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. Det finns ingen misstänkt.

I polisområde Fyrbodal blir en kvinna misshandlad genom slag och sparkar av sin man, och polis skickas till adressen. En anmälan om misshandel skrivs.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.