19 juni 08:22, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Sju personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

01:17 Polis larmades till länsväg 836 i Nässjö med anledning av att allmänhet noterat en vinglande bil. Vid 01:24 stoppade polisen aktuell bil och föraren, en man i 55-årsåldern, fick följa med polisen för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för rattfylleri och hans körkort omhändertogs också.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, nio viltolyckor utan personskador, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.