19 juni 08:42, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:07 Misshandel, Umeå: Polispatrull beordras till Mariehem med anledning av en misstänkt misshandel utomhus. När patrullen kommer till platsen är det ingen pågående misshandel. 

En man uppger att han blivit slagen av en person och han förs av patrullen till sjukvård för kontroll.

Ingen misstänkt gärningsperson påträffas. Förhör med vittnen hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt i ärendet.

00:20 Olovlig körning, Storuman: När polispatrull ska ställa upp en trafikkontroll utmed E12 passerar två personbilar i hög fart. Patrull kör ikapp och stoppar fordonen. En av förarna saknar behörighet att köra bil och misstänks för olovlig körning.

En passagerare i bilen misstänks för tillåtande av olovlig körning. Anmälningar upprättas.

02:04 Umeå: Personbil som spelar hög musik på Järnvägsallén avvisas från platsen.

03:03 Umeå: Polisen får samtal om att det spelas hög musik från en bil/bilar på bangården, I20-området. Polispatrull beordras till platsen. En bil får lämna platsen och en bilförare får en tillsägelse.

06:52 Viltolycka, Robertsfors: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på E4, Ånäset. Ingen person uppges ha kommit till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.