02 juni 08:09, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal till hög arbetsbelastning.

Två personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har hanterat ett antal ärenden relaterade till psykisk ohälsa samt utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:06 Misshandel, Timrå: Se tidigare notis via länk nedan.

00:09 Brand, Sundsvall: Polispatrull beordras till en skola i Essvik med anledning av en brand i en slöjdsal. Räddningstjänsten släcker branden. I nuläget misstänks inget brott i samband med branden.

00:11 Viltolycka, Örnsköldsvik: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 1075, Getingsta. Inga personskador rapporteras.

00:42 Bråk, Sundsvall: Polisen får samtal om ett bråk i en bostad. Polispatrull beordras till platsen. När de kommer till platsen är det lugnt. Bråket har varit verbalt och efter samtal med parterna lämnar patrullen adressen.

02:15 Bråk, Härnösand: Polisen får samtal om att personer slåss i Stadsparken. Polispatrull beordras till platsen, men påträffar inga personer som varit inblandade i bråk i parken eller i närområdet. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.