Uppdaterad 20 juni 08:10

20 juni 00:45, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

00:45 Lugnt i länet

Uppdatering 08:05 (av presstalesperson Åsa Mjörndal):

00:52 Försök till stöld, Östersund: Polispatrull beordras till Torvalla med anledning av ett misstänkt inbrott. En man har setts rycka i en garageport och när han blir konfronterad har han lämnat platsen.

Det finns skador på garageporten, men det finns inga tecken på att någon varit inne i garaget. En anmälan gällande försök till stöld upprättas. 

01:03 Viltolycka, Berg: Polisen får in en anmälan om att en lastbil har kolliderat med en ren på E45, Äldkrogen, Åsarna. Inga personskador rapporteras.

05:48 Trafikkontroll, Östersund: Vid en trafikkontroll på E14, Optands flygplats, får fyra förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse. En av dessa har kört 139 km/h i timmen på 70-sträckan. Föraren får sitt körkort omhändertaget och anmäls för vårdslöshet i trafik.

06:11 Viltolycka, Ragunda: Polisen får in en anmälan om att en lastbil har kolliderat med ett rådjur på riksväg 87 i höjd med Strånäset. Inga personskador rapporteras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.