20 juni 08:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. Två personer har gripits (se nedan). Elva personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:28 Polis larmades till en camping utanför Eskilstuna med anledning av att en misshandel skett. Väl på plats visade det sig att målsägande, en man i 35-årsåldern, blivit misshandlad. Han fick därför följa med ambulans till sjukhus. Kort efteråt greps en kvinna i 25-årsåldern, hon är i nuläget misstänkt för grov misshandel. På grund av berusningsgraden på både målsägande och misstänkt har inga förhör genomförts.

02:17 Polis beordrades till centrala Eskilstuna med anledning av bråk och skrik från en lägenhet. Väl på plats greps en man i 60-årsåldern misstänkt för misshandel. Målsägande, en kvinna i 45-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador. På grund av berusningsgraden har inga förhör genomförts med den misstänkte.

03:22 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västerleden i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott för eget bruk mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor utan personskador, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.