21 juni 07:46, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har under natten hanterat ett 50-tal ärenden. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits (se nedan). En person har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

23.34 Polis larmades till en adress i Finspång på grund av en misshandel. När polis kom till platsen påträffades en skadad kvinna, hon fördes till sjukhus i ambulans. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande skadeläget. En man greps på platsen, misstänkt för grov misshandel.

01.41 Polis larmades med anledning av ett misstänkt pågående inbrott på en bensinstation i Mantorp. Ett larm hade utlöst och väktare åkte mot platsen. På plats upptäcktes att en ruta krossats men ingen person fanns i eller omkring byggnaden. Polisen har upprättat en anmälan gällande inbrottet och en brottsplatsundersökning har utförts. Det är i nuläget oklart om någonting har stulits.

05.44 Polis larmades med anledning av ett misstänkt pågående inbrott i en butikslokal i centrala Norrköping. När polis kom till platsen konstaterades att en ruta krossats men ingen person fanns i eller omkring byggnaden. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning har utförts. Det är oklart vad som har stulits vid inbrottet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.