Uppdaterad 22 juni 07:43

22 juni 00:31, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

22:20 Ofog ungdomar, Ope

Patruller skickades till en före detta skola i Ope där ungdomar tagit sig in. När patrullerna kom till platsen påträffades tre ungdomar som hade varit inne i byggnaden. Patrullerna sökte igenom byggnaden för att kontrollera att det inte fanns fler personer i byggnaden. Ingen åverkan varken på eller i byggnaden gjorde att patrullen har pratat ungdomarna tillrätta och kontaktat vårdnadshavare.

Uppdatering 07:43 (av presstalesperson Åsa Mjörndal):

00:43 Misshandel, Östersund: Polispatrull beordras till en adress i Östersunds kommun med anledning av att en man misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas. 

01:56 Viltolycka, Härjedalen: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med två rådjurskid på E45/riksväg 84, Nilsvallen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.