23 juni 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Monica Bergström och Johnny Gustavsson. Idag bemannas presstelefonen fram till klockan 22:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 80 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen har gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:44 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Värmlandsgatan i Norrköping med anledning av en brand i en butik. Ingen person ska ha skadats i samband med branden. En förundersökning gällande mordbrand inleddes. Flera polispatruller har arbetat med ärendet. Brandplatsen spärrades av, en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras när det är möjligt. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt och som kan kopplas samman med denna händelse. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.