24 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

00:03 Varberg, misshandel - brott i nära relation.
Ett vittne hör av sig till polisen då man hör hur en kvinna skrika från en bostad. När polis kommer till platsen visar det sig att hon har blivit utsatt för någon form av misshandel. Mannen grips av patrullen och han får åka med till stationen för vidare förhör. Oklart vilken form av relation det rör sig om då detta inte framgår av den text som finns att ta del av.

03:26 Hylte, trafikolycka.
En personbil samt lastbil har krockat på Riksväg 26 i Långaryd. Visar sig att personbilen först krockar med en älg och sedan far rätt in i den mötande lastbilen. Samtliga i personbilen lämnar platsen av oklar anledning. Finns uppgifter från vittnen att flera personer har sprungit till skogs i höjd med olyckan. En hundpatrull påbörjar ett eftersök men efter att man tappat spåret avslutar man utan att påträffat någon. Vägen stängs av på grund av olyckan och kan först strax före kl. 06:00 släppa på trafiken igen. Ingen person har rapporterats skadad i samband med olyckan. Älgen avled av sina skador och omhändertas av en lokal jägare från området.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.