24 juni 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

00.31 Polis tog emot samtal om att en skåpbil skulle stå parkerad vid en byggarbetsplats i Hällby, Eskilstuna. Två personer hade setts komma till bilen bärande på slang och dunk och sedan lämnat platsen i fordonet. Polis åkte till platsen och slangar samt en dunk med diesel anträffades. En anmälan om stöld hr upprättats.

01.22 Polis larmades med anledning av ett inbrott hos ett företag i Vingåker. Någon eller några personer hade krossat en ruta och tagit sig in i butiken. Polis har varit på plats och en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

02.27 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i fordon i området Tomtaklint, Trosa. Två bilar skadades i branden och polisen har upprättat en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.