Uppdaterad 25 juni 03:22

25 juni 02:39, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:01 Narkotikabrott, Kramfors

Efter ett trafikstopp är en man i 20-25 års åldern misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Mannen som var passagerare i bilen fördes till polisstationen för provtagning. Efter provtagning, anmälan och förhör frigavs mannen 

22:06 Misshandel, Lucky Bar, Sundsvall

Patrull skickades till Lucky Bar i Sundsvall då det inkom samtal om att en man fått en flaska i huvudet av okänd gärningsman. Då patrullen kom till platsen hade gärningsmannen lämnat.  Patrullen letade efter gärningsmannen i området utan träff. Patrullen skrev anmälan gällande misshandel och dokumenterade skadorna.

01:00 Bråk, Sollefteå Camping

Patruller skickades till Sollefteå Camping då det inkom samtal om misshandel på platsen. De initiala uppgifterna var att det var flertalet personer som slogs med varandra. Då patrullerna kom till platsen var läget lugnt. Ingen på platsen ville medverka eller anmäla något brott. Patrullerna kontrollerade att ingen person var skadad och att de som bråkat med varandra gick skilda vägar. De inblandade beskrev situationen som "fylletjafs".

01:27 Misshandel, Sollefteå

Patrull skickades då en man ringde in om att hade blivit misshandlad. Initialt uppgav anmälaren som är i 45 års åldern att han blivit stucken i armen med skruvmejsel och slagen i huvudet med tillhygge. Då patrullen kom till platsen kunde inte patrullen hitta några skador på anmälaren som var mycket berusad. Då patrullen fortsatte att prata med mannen framkom det att det egentligen kunde vara så att det var han som misshandlat någon annan. Mannen greps på platsen och patrullen utreder nu omständigheterna kring händelsen.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.