25 juni 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

23:43 Rån, Almåshallen, Mölndal.
En målsägare i 18-årsåldern blev hotad med kniv och rånad på sitt bankkort och kontanter av två okända gärningsman. Målsägaren tvingades även att ta ut ett större belopp kontanter från sitt bankkort. Målsägaren kontaktade polisen ca 30 minuter efter händelsen. Ingen är gripen i nuläget. Anmälan om rån är upprättad.

23:38 Kronogården, Trollhättan.
Polis larmades om att det sköts raketer och smälldes smällare i Kronogården undre kvällen. När polispatruller anlände till platsen riktades uppmärksamheten mot dem och det kastades sten och sköt fyrverkerier mot polisfordonen.  Ett gäng om ca 20-40 personer stod för oroligheterna i Kronogården. Polisen ökade sin närvaro och läget deeskalerades efter en stunds polisiär närvaro. Rättsläge förundersökning om sabotage mot blåljusverksamhet inleddes. Ingen gripen i nuläget.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.