26 juni 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

23:25 Misshandel, Varberg
En man ringde polisen och uppgav att han blivit misshandlad och rånad i sitt hem på Viskastigen. En utpekad gärningsman ska ha misshandlat målsägaren och tagit ägodelar från bostaden och lämnat adressen. Polis kom till platsen och kunde konstatera brott. anmälan om misshandel och egenmäktigt förfarande tog upp. Ingen gripen i nuläget, båda inblandade är i 30-årsåldern.

01:53 Misshandel, Halmstad.
Polisen blev kontaktade om en Kvinna som skulle ha blivit misshandlade av en annan kvinna på Alevallen, i Halmstad. På plats kunde polispatrullen finna målsägarn som hade blivit misshandlade. En utpekad kvinna ska ha sparkat ned målsägarna och lämnat platsen. Målsägaren som är i 20-årsåldern fick lämna platsen med ambulans. En anmälan om misshandel upprättades av polisen. Ingen gripen i nuläget.    

04:23 Misshandel, Kungsbacka.
En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad på Tölövägen i Kungsbacka. Mannen ska ha blivit sparkad och slagen i huvudet och fick föras med ambulans till sjukhus. Ingen gripen i nuläget. anmälan om misshandel är upptagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.