Uppdaterad 26 juni 08:52

26 juni 07:21, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har en person omhändertagits för fylleri, minst tre personer medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Utöver nedanstående ärenden har polisen även utfört kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon misstanke om brott. 

Ett urval av nattens ärenden:

01:44 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil väster om Sundsvall. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande rattfylleri. 

02:40 Misshandel, Ånge
Polisen beordras till en adress utanför Ånge med anledning av ett bråk. Polisen pratar med personer på platsen och tar upp en anmälan om misshandel. 

02:49 Rattfylleri, Ånge
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 i Ånge kommun. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för vidare provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande grovt rattfylleri.

04:30 Misshandel, Sollefteå
Under midsommaraftonskvällen och natten har polisen varit på plats vid ett midsommarfirande i Junsele, Sollefteå kommun. I samband med detta har polisen utfärdat 17 ordningsbot för olika förseelser, polisen har förverkat en del alkohol samt avvisat 12 personer på platsen. En anmälan har också upprättats gällande misshandel efter ett bråk mellan flera personer. 

Uppdatering klockan 09:00:
02:24 Misshandel, Kramfors
Polisen beordras till en camping i Kramfors kommun med anledning av ett bråk. På plats försöker polispatrull ta reda på vad som hänt.

En man i 20-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna och en man. Det saknas uppgifter om huruvida någon behövde föras till sjukvård. Efter förhör med den misstänkte ska åklagare besluta om han ska anhållas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.