26 juni 07:44, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har en person omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, personen misstänks också för narkotikabrott genom eget bruk. 

Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört flertalet kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Här följer ett urval av nattens ärenden: 

02:28 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till Odenslund med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad av en okänd gärningsman. Det finns inga uppgifter om att det ska ha funnits något vårdbehov. Polisen har hållit förhör med målsäganden. Anmälan upprättas gällande misshandel. 

03:04 Rattfylleri, Strömsund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i trakterna av Hammerdal. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.