26 juni 07:45, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg, som är i tjänst till klockan 15:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 110 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:17 Polisen larmades till en skola på Vasavägen i Eskilstuna med anledning av ett inbrott. Inringaren hade sett minst två personer bryta sig in i lokalen. Flera polispatruller beordrades till platsen. När polispatruller kom till platsen påträffades ingen misstänkt gärningsperson. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättades. Vad som har stulits är inte preciserat.

03:17 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand i en byggnad utanför Åkers styckebruk. Det var en herrgård som brann. Av de rapporter som polisens presstjänst nåtts av ska ingen person ha skadats i samband med branden. Det finns inga misstankar om brott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Polispatrullerna har även hanterat ärenden som rör psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.