26 juni 08:45, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har två personer omhändertagits för fylleri. Utöver nedanstående ärenden har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon misstanke om brott.

23:57 Misshandel, Piteå
Polisen beordras till en camping med anledning av en misshandel. Ordningsvakt har envarsgripit en man som misstänks ha misshandlat en kvinna och en man. Polisen griper mannen som är i 40-årsåldern. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla honom.

00:00 Olovlig körning, Kiruna
Polisen kontrollerar en moped i en by i Kiruna kommun. Föraren saknar behörighet att köra moped. Anmälan om olovlig körning upprättas och vårdnadshavare kontaktas. 

00:07 Misshandel, Piteå
Polisen beordras till en camping med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad av okända gärningspersoner. Polisen har hållit förhör med målsäganden. Anmälan om misshandel upprättas. 

00:14 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen upprättar en trafikkontroll på Lasarettsgatan där tio bilar kontrolleras med gott resultat. Samtliga bilar kunde passera utan anmärkning.

02:07 Misshandel mm, Luleå
Polisen beordras till en adress i norra delen av Luleå med anledning av ett bråk. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel och ofredande. Tre personer från platsen medtas också för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

03:05 Misshandel, Boden
Polisen kontrollerar en fest med minderåriga deltagare i Boden. Polisen pratar med personer på platsen. En anmälan upprättas gällande en misshandel som ska ha skett i samband med festen. Vårdnadshavare kontaktas. 

04:16 Misshandel, Kiruna
Polisen beordras till en adress i Kiruna med anledning av en misshandel. Två män har varit inblandade. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.