Uppdaterad 27 juni 05:09

27 juni 02:34, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser.

22:36 Narkotikabrott, Sveg

Efter kontroll av 3 personer i centrala Sveg uppstod misstanke om att en man i 25 års åldern var påverkad av narkotika. Mannen togs med till polisstationen för provtagning. Efter anmälan, förhör och provtagning frigavs mannen.

22:52 Misshandel, skadegörelse, Åre

Samtal inkom till polisen gällande en man som som slog sönder en husbil. Mannen som är i 25-30 års åldern försökte även att ta sig in i husbilen, då uppstod tumult med ägaren av husbilen. Då patrullen kom till platsen kunde de omhänderta mannen som nu är misstänkt för misshandel och skadegörelse. Mannen är förd till polisstationen i Östersund för tillnyktring innan han kan förhöras.

02:37 Grovt rattfylleri, Östersund

Efter ett trafikstopp utanför Östersund är en man i 40 års åldern misstänkt för grovt rattfylleri. Mannen som vid stoppet blåste positivt i polisens sållningsinstrument fördes till polisstationen i Östersund. Efter anmälan, förhör och provtagning frigavs mannen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.