27 juni 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

23:15 Brand, Mölndal
Polisen larmades om en brand på Våmmedalsvägen i Mölndal. I en fastighet på adressen ska en brand ha startat. Lägenhetsinnehavaren hade själv släkt branden när Räddningstjänsten kom till platsen. Mannen kunde berätta att det var batteriet till en elcykel som hade fattat eld och under släckningen av branden hade mannen andats in en del rök. Mannen fick föras tiil sjukhus för kontroll.   

01:24 Misshandel, Tanum.
Polis uppmärksammade en misshandel på Nedre Långgatan i Grebbestad. En målsägare i 30-årsålder hade fått flera knytnävsslag i ansiktet och även fått sina glasögon förstörda under misshandeln. En man i 25-årsåldern misstänks för gärningen. Polisen tog upp en anmälan om misshandel.  

03:44 Stöld/ibrott, Kungälv
Polis larmades med anledning av att någon gjort inbrott på Cervera, Älvebacken i Kungälv.
Någon har tagit sig in i butiken tillgripit god, troligtvis kockknivar. Vittnen har sett två män lämna platsen i en bil som eftersöktes polisen under natten. Ingen gripen i nuläget. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.