27 juni 08:19, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens ärenden klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har tre personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem överlämnades till vårdnadshavare. 

00:12 Trafikbrott, Arjeplog
Ordningsbot utfärdas till A-traktorförare som har annat än vitt ljus framåt i fordonet vilket är otillåtet. Vårdnadshavare kontaktas.

00:18 Trafikbrott, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Bodsvedjan. Ordningsbot utfärdas då bilen har brukandeförbud. 

00:42 Misshandel, Piteå
Polisen kontaktas angående en misshandel som ska ha skett på havsbadet. En man ska ha blivit misshandlad av en okänd gärningsman. Polisen har hört målsäganden. Det finns inga uppgifter om att han ska ha behövt uppsöka sjukvård. Polisen upprättar en anmälan om misshandel. 

02:44 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till södra hamnen i centrum med anledning av ett bråk mellan flera personer. En person förs till sjukvård, skadeläget är oklart. Polisen ska upprätta anmälan gällande misshandel, i nuläget är det oklart hur många. Mer information finns inte i nuläget. 

02:53 Misshandel, Piteå
Polisen beordras till en adress i centrum med anledning av ett bråk mellan flera personer. Förhör hålls och anmälan samt motanmälan om misshandel upprättas. Två personer avvisas från platsen. 

03:37 Trafikbrott, Pajala
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 869 i Junosuando. Ordningsbot utfärdas för hastighetsöverträdelse och förarens körkort omhändertas. 

04:49 Skadegörelse, Boden
Polisen kontaktas gällande en skadegörelse i ett hotellrum. Polisen har varit på plats. Anmälan om grov skadegörelse upprättas. 

05:25 Trafikbrott, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E10 utanför Kiruna. Föraren får en ordningsbot då han inte iakttagit stopplikt samt överskridit tillåten hastighet.

05:43 Trafikbrott, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i centrum. Föraren får en ordningsbot då bilen har dubbdäck under otillåten tid. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.