Uppdaterad 27 juni 13:17

27 juni 11:59, Trafikolycka, personskada, Järfälla

Flera fordon är inblandade i en olycka vid trafikplats Barkarby på E18.

Personal från Trafikverket, polisen, räddningstjänst och ambulans är på plats vid olyckan på E18 vid trafikplats Barkarby.

I de initiala uppgifterna nämns det att det är fyra fordon är inblandade i olyckan. I nuläget finns det ingen uppgift om någon person skadades vid olyckan.

Under räddning- och bärgningsarbetet påverkas trafiken  och polisen arbetar med att leda om trafiken förbi olycksplatsen.

Uppdatering klockan 12:55
Olyckan har skett i riktning mot Enköping. Polisen som är på plats har talat om att i olyckan var fem fordon inblandade.

Uppdatering klockan 13:15
Arbetet på olycksplatsen är avslutat. Tre av de fem fordonen behövde bärgas från platsen. De fordon som bärgades var personbilar. Polisen som pratade med ambulanspersonalen på plats hade fått uppgiften att inga av de undersökta personerna hade allvarliga skador, fyra personer behövde fortsatt sjukhusvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.