27 juni 22:28, Sammanfattning helg, Värmlands län

Midsommarhelgen har präglats av brott i nära relation, rattfyllerier, bråk och fylleri.

Midsommarafton

12.08. Ölme, Kristinehamn. En person förd till sjukhus efter en trafikolycka på E18.  En bil ska ha kört in i en annan bakifrån. Föraren, en person i trettioårsåldern misstänkt för grovt rattfylleri och olovlig körning.

25-0225 13.12 Grums. Brott i nära relation. En person i fyrtioårsåldern gripen misstänkt för misshandel av jämnårig kvinna.

16.27 Karlstad. Rattfylleri. En person omhändertagen för kroppsbesiktning efter att ha blåst positivt i sållningsinstrument. Misstänks för grovt rattfylleri.

17.24 Munkfors. En person i åttioårsåldern gripen misstänkt för grov misshandel av en kvinna i sjuttiofemårsåldern. Brott i nära relation.

17.48 Älgå, Arvika. En person förd med ambulanshelikopter till sjukhus efter en trafikolycka med fyrhjuling. Ej livshotande skador.

21.28 Karlstad. En person i femtioårsåldern misstänks för våldsamt motstånd efter att ha slagits med en ordningsvakt  på en campingplats varifrån han skulle avvisas. Omhändertagen enligt LOB.

22.09 Karlstad. Brott i nära relation. En man i trettiofemårsåldern gripen misstänkt för att ha slagit sin flickvän, en kvinna i fyrtiofemårsåldern. Misstänks för misshandel samt ofredande.

22.58 Hagfors. Arbetsplatsolycka. En person förd till sjukhus med en skada i en hand. Anmälan arbetsplatsolycka. Skadeläge okänt i nuläget.

Midsommardagen

02.44 Skillingsfors, Eda. En person i tjugoårsåldern förd till sjukhus efter att ha fallit av en traktor och därefter fått ett ben överkört av den. Ej livshotande skada.

20.40 Ilanda, Karlstad. En person i trettioårsåldern har omhändertagits misstänkt för drograttfylleri. Personen stoppades för en kontroll på riksväg 62.

22.34 Karlstad. Försvunnen person. Man i femtiofemårsåldern anmäld försvunnen från serviceboende. Försvunnen sedan 17-tiden på lördag. Återfunnen vid god hälsa 23.53.

22.51 Karlstad. En man och en kvinna i dryga fyrtioårsåldern misstänkta för stöld alt häleri gällande elsparkcyklar. Beslag på godset. Anmälan skriven.

Söndagsdygnet

00.12 Karlstad. En bilförare i tjugofemårsåldern tilldelas ordningsbot avseende ej genomsiktliga bilrutor framtill (solfilm).

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.