28 juni 05:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperon är Anna Göransson, och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

17.39 Brand, Kviberg, Göteborg. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas efter larm om brand i lägenhet. Ingen person är dock kvar i lägenheten, och en anmälan allmänfarlig vårdslöshet skrivs.

18.33 Trafikbrott, väg 44 Hullsjömötet, Trollhättan. Polis genomför en trafikkontroll, där fem personer får o-bot gällande hastighet, och ett körkort omhändertas av polis.

23.55 Trafikolycka, Gårdstensvägen, Göteborg. En bil har kört in i en bergsvägg, och polis, räddningstjänst samt ambulans skickas till platsen. En passagerare misstänks ha fått en fraktur i samband med olyckan, och körs med ambulans till sjukhus. Polis skriver en anmälan vårdslöshet i trafik.

01.09 Brand, Karlstorp, Trollhättan. Polis och räddningstjänst larmas till Karlstorpsvägen där bilar brinner. Polis säker med hund i området, men ingen misstänkt anträffas. Anmälan skadegörelse genom brand skrivs.

03.34 Trafikbrott, Mariestadsvägen, Skövde. Polis kontrollerar en personbil för kontroll där föraren, en kvinna, sedan tidigare saknar behörighet att köra bil. Hon misstänks nu för grov olovlig körning, och bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

04.51 Brand, Laxfiskevägen, Partille. Polis och räddningstjänst skickas till platsen efter larm om brand i en industribyggnad. Troligtvis har branden startat i samband med en kortslutning, och det finns ingen misstanke om brott.

Misshandel, relation, polisområde Storgöteborg. Polis skickas till en bostad, där en kvinna blivit slagen av en man hon tidigare haft en relation med. På plats finns mannen kvar och han grips av polis som misstänkt för misshandel. Barn i bostaden blir vittne till händelsen och blir därmed målsägare.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.