29 juni 07:08, Sammanfattning kväll och natt, Östergötlands län

Nattsammanfattning

Godmorgon, dagens presstalesperson i Östergötland är Johnny Gustavsson. Jag finns på plats till 15:00 och därefter tar polisens vakthavande befäl över anvaret för pressnumret.

Jag nås under dagen på 0730932365

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Östergötlands län. 1 har gripits. 3 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Brand i källare

02:59 Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till Albrektsvägen i Norrköping för en källarbrand. Boende utrymdes men polisenspresstjänst har inte kännedom om att någon person ska ha skadats.

Polisen skrev en anmälan om grov mordbrand och därför spärrades platsen av i väntan på en teknisk undersökning som kommer att utföras under tisdagen.

 

Våld i nära relation

Polis kallades till en lägenhet i Norrköping under natten till tisdagen då en kvinna ska ha blivit misshandlad av sin man. Den misstänkta mannen greps och anhölls senare av åklagare. Kvinnas transporterades till sjukhus med för polisens presstjänst okända skador.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.