03 juni 06:15, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:57 Skadegörelse, Östra Långgatan, Varberg. Larm inkom till polisen om att en man slog sönder rutorna och tog sig in i en butik på adr

00:55 Försök till stöld genom inbrott, Storgatan, Göteborg.
Polis larmades om ett pågående inbrottsförsök. Två gärningsmän observerades då de försökte bryta sig in till en stiftelse på Storgatan. Polisen var snabbt på platsen och kunde gripa två personer på bar gärning. Personerna var båda två män, den ena är i 60-årsåldern och den andra i 35-årsåldern. En av gärningsmännen hade även två knivar på sig.

01:15 Stöld genom inbrott, Nordhemsgatan, Göteborg.
Polis larmades om att två personer brutit sig in i byggbaracker på platsen. Polisen är snabbt på plats och efter en kortare språngmarsch kunde två personer säkras och omhändertas. Anmälan om stöld genom inbrott upprättades. Personerna en man i 40-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern fick följa med till polisstationen och där tillnyktra inför kommande förhör. Visst gods kunde återlämnas till målsägaren.

03:32 Skadegörelse genom brand, Badvädersgatan, Göteborg.
Fyra bilar i brand på Badvädersgatan i Göteborg.  Uppgifter på platsen gör gällande att brott kan misstänkas varför anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.
Ingen person gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.