Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

Uppdaterad 03 juni 08:28

03 juni 07:29, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:21 Rattfylleri, Skellefteå: Vid stopp och kontroll av en personbil misstänks föraren, en man i 65-årsåldern, vara berusad och blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren får följa med för provtagning. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas och mannens körkort och bilnycklarna omhändertas.

23:41 Viltolycka, Skellefteå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 364, Burträsk. Det finns inga uppgifter om personskador.

01:10 Förargelseväckande beteende, Lycksele: Polispatrull beordras till ett bostadsområde där en bilförare uppges spela hög musik. En anmälan gällande förargelseväckande beteende upprättas.

02:54 Viltolycka, Robertsfors: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur söder om Lillåbron, Djäkneboda. Det finns inga uppgifter om personskador.

06:15 Trafikkontroll, Hemavan: Samtliga som kontrolleras på E12 är utan anmärkning.

06:52 Trafikolycka, Storuman: Polispatrull beordras till E45, Skarvsjöby, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter är det en singelolycka med en personbil. Det är i nuläget oklart om någon skadats.
Uppdatering 08:26:
Två personer förs med ambulans till sjukvård. Olycksplatsen dokumenteras. Bilen ska inte stå trafikfarligt till.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.