Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

03 juni 07:48, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:37 Viltolycka, Berg: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på E45 mellan Rätansbyn och Ytterhogdal. Inga personskador rapporteras.

23:38 Viltolycka, Åre: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 321 strax söder om Brattåsen. Inga personskador rapporteras.

23:41 Trafikbrott, Krokom: Bilförare i Krokom får ordningsbot då bilen har dubbdäck.

00:40 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Östersund: Polisen får samtal om att en moped stulits av okänd gärningsperson från en adress i Odensala. Polispatrull beordras till platsen. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas. Förhör hålls. En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

01:40 Viltolycka, Strömsund: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på E45 i höjd med Brocksjön. Inga personskador rapporteras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.