03 juni 08:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22:18 Sundsvall: Polispatrull beordras till en fest utomhus på Västermalm där det spelas hög musik. Personerna på plats får en tillsägelse att dämpa sig. En dryg timme senare kontaktas polisen om att det återigen spelas hög musik på samma plats. Polispatrull avvisar samtliga personer från platsen.

22:27 Ofredande, Sundsvall: Polispatrull beordras till Stenstan där en utpekad man utanför en restaurang uppges ha tagit på en kvinna utan hennes samtycke. En anmälan gällande sexuellt ofredande upprättas.

22:55 Trafikolycka, Sundsvall: Polispatrull beordras till Sidsjövägen/Storgatan, Västermalm, med anledning av en trafikolycka där en moped kört omkull. Föraren klagar på smärta i en handled, men det är oklart om föraren behövde föras till sjukvård. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

23:10 Härnösand: Polispatrull beordras till Stadsparken där det uppges spelas hög musik från en bil. Patrullen samtalar med personer på plats och de uppmanas att sänka volymen.

03:05 Viltolycka, Sundsvall: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en älg på länsväg 320, cirka en mil norr om Kovland. Inga personskador rapporteras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.