Uppdaterad 30 juni 04:55

30 juni 03:35, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

23:50 Stöld genom inbrott, Kramfors

Patrull skickades till en bostad i Kramforstrakten efter att det inkommit samtal om ett inbrott. När patrullen kom till platsen fanns ingen gärningsman kvar. Patrullen gjorde brottsplatsundersökning och säkrade vissa spår. Anmälan är upprättad och det är oklart i nuläget vad som är tillgripet.

02:17 Drograttfylleri, grov olovlig körning mm, Nacksta Sundsvall

Efter ett trafikstopp är en kvinna i 45 års åldern misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och narkotikabrott eget bruk. Även passageraren en man i 35 års åldern är misstänkt för narkotikabrott eget bruk och innehav. Bilen är tagen i beslag enligt TBL 7§.De bägge är förda till polisstationen för provtagning. Efter provtagning, förhör och anmälan är de bägge frigivna.

03:11 Grov skadegörelse, Gullänget Örnsköldsvik

Patrull skickades till Coop i Gullänget där tre yngre personer sågs slå söder saker på butiken. Då patrullen kom till platsen påträffades en ungdom som stämde in på beskrivningen och han är nu misstänkt för grov skadegörelse då det visat sig att han slagit sönder kylarfläktarna till butiken. På grund av den låga åldern har inget förhör hållits, anmälan grov skadegörelse är upprättad

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.