30 juni 07:57, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson, som är i tjänst till klockan 15:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 07. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

04:15 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Jönköpingsvägen, Gränna, med anledning av en trafikolycka. Det var en singelolycka där en personbil hade kört av vägen. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, misstänks för vårdslöshet i trafik. Fordonet togs i beslag. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande eventuella personskador.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Polispatrullerna har även hanterat ärenden som rör psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.