04 juni 06:18, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Thomas Fuxborg.

00.34 Misshandel, Bangatan, Alingsås. Polis skickas till platsen efter larm om att en person blivit misshandlad, med det finns inget behov av ambulans. Det befinner sig mycket folk på platsen. Polis anträffar den misshandlade, en man. Förhör hålls med honom och med vittnen, men den misstänkte är okänd.

23.56 Grov misshandel, Kronogården, Trollhättan. Polis skickas till sjukhuset dit en knivskuren man kommit in. Knivskärningen ska ha inträffat på Kronogården, men polis har under natten inte kunnat lokalisera någon brottsplats. Mannen har nu fått lämna sjukhuset. En anmälan om grov misshandel skrivs. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

00.14 Trafikbrott, väg 163 Tanum. Polispatrull har kommit bakom en A-traktor som framförts i högre hastighet än den för fordonet tillåtna. A-traktorn tas i beslag för en teknisk undersökning. Förarens vårdnadshavare kontaktas.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.