04 juni 07:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Ett ärende sticker ut från natten:

03.43 Polisen fick larm om att det hade skett en stöld eller ett rån på en adress på landsbygden i Gislaveds kommun. Flera män hade kommit till adressen och varit hotfulla och tagit ett kassaskåp. De hade sedan lämnat i bil. I huset fanns två personer som bor där. Polisen har varit på platsen och sökt spår, hållit förhör och tagit uppgifter för en anmälan. En förundersökning har inletts om rån. Ingen ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Ytterligare detaljer om händelseförloppet kan inte lämnas i nuläget. Vad kassaskåpet innehöll och värdet på det är inte klarlagt.

Utöver detta finns det inte något ärende som sticker ut. Polisen har hanterat ett eventuellt inbrottsförsök på ett garage i Anderstorp, inget stals. Det har varit ett 10-tal viltolyckor. Patrullerna har också hanterat en del trafikbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.