Uppdaterad 05 juni 09:42

04 juni 21:32, Försvunnen person, Norrköping

Uppdaterad. Kvinnan har påträffats och hon mådde till synes bra.

Vid 18:45-tiden fick polisen samtal om en kvinna som var försvunnen. Kvinnan, som är i 85-årsåldern, försvann från ett boende vid Vrinnevisjukhuset.

Signalement:
Hon är cirka 160 cm lång
Vithårig
Bär glasögon
Svart jacka
Blåa jeans
Svarta skor

Kvinnan har en sjukdomsbild som gör att hon kan uppfattas som förvirrad.  Polisen har påbörjat sökinsatser och andra kontroller enligt de rutiner polisen har, men hittills utan resultat. Polisen har varit i kontakt med kollektivtrafiken för att larma ut kvinnans signalement.

Flera polispatruller deltar i sökandet. Polisen är mycket angelägen om att ta emot tips från personer som kan ha sett kvinnan.

Den som har tips att lämna ombeds att kontakta polisen på 114 14.
Om läget är akut ring 112.

Uppdatering lördag klockan 07:55

Kvinnan har ännu inte påträffats. Sökandet har pågått under natten och lördagsmorgonen utan resultat. Polisen fortsätter att söka efter kvinnan. Polisen är fortfarande mycket angelägen om att ta emot tips från personer som kan ha sett kvinnan.

Uppdatering lördag klockan 08:25

UAS (drönare) kommer att kopplas in i sökarbetet och användas för att försöka lokalisera kvinnan.

Uppdatering lördag 09:22

Kvinnan är påträffad i Norrköpings kommun.  Kvinnan mådde till synes bra. Det var tack vare allmänhet som lämnat tips som gjorde att kvinnan hittades. En polispatrull har skjutsat kvinnan tillbaka till sitt boende.

Polisen tackar för allmänhetens tips och engagemang i sökandet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.