Just nu har Polismyndigheten problem med utskrifter vilket gör att försändelser kan bli fördröjda.

05 juni 07:50, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har två personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Två ytterligare personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Utöver det har polisen utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott. 

00:20 Brand, Sundsvall
Polisen larmas om en brand i ett hus i trakterna av Vattjom, Sundsvall. När polispatrull kom till platsen var branden släckt. Det finns inga uppgifter om att några personskador har uppstått. Polisen misstänker inget brott i samband med branden.

02:07 Misshandel, Härnösand
Polisen beordras till centrum med anledning av ett bråk mellan ett antal personer. Det finns inga uppgifter gällande eventuella personskador. Polisen håller förhör och tar upp anmälan om misshandel. 

02:19 Narkotikabrott, Timrå
Polisen beordras till E4 Torsboda där en påverkad man blockerar vägen för trafiken. Polisen påträffar mannen och omhändertar honom enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.