Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

06 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

20:11 Kungsbacka, trafikolycka utan misstanke om brott.
En mopedbil får sladd och kör av vägen i området Sandö varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Visar sig att bilen står en bit av vägen i någon form av gyttja/ vatten. Båda personerna som färdades i mopedbilen körs med ambulans till Varbergs sjukhus för vård.

04:37 Halmstad, brand.
Larm inkommer om att en fritidsbåt ca 5 – 6 meter lång brinner på Östra Stranden. När personal från räddningstjänst samt polis kommer till platsen är branden så pass omfattande att man bedömer det som att man inget kan göra mer än att se till att det inte sprider sig till något annat. Oklart om någon befunnit sig ombord i samband med branden. Inget inrapporterat om att någon skall ha skadat sig i samband med händelsen, en anmälan skrivs. Räddningstjänst återkommer när branden är släck samt när man har bogserat in den till land.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.