06 juni 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 125 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:51 Polisen larmades till en skola på Mimergatan i Vikingstad, Linköping, med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Flera polispatruller åkte till adressen för att utreda händelsen. Ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar när första polispatrull anlände. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, vad som har stulits är inte preciserat i nuläget. Det finns ingen misstänkt för brottet.

02:40 Polisen larmades till stadshuset i Mjölby med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, hade krossat en ruta och tagit sig in i lokalen. Vad som har stulits är oklart. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättades. Det finns ingen misstänkt.

02:41 Polisen beordrades till en skola på Burensköldsvägen i Mjölby med anledning av ett inbrottslarm. En ruta till lokalen var krossad. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättades. Vad som har stulits är inte preciserat. Det finns ingen misstänkt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.