07 juni 06:43, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:38 Polisen larmades till Värnamovägen i Jönköping med anledning av en misstänkt katalysatorstöld. Inringaren hade noterat en upphissad bil och larmade då polisen. Flera polispatruller, bland annat hundpatrull, beordrades till adressen. Inga misstänkta gärningspersoner påträffades när poliserna kom till platsen. Under sökinsatsen hittade hundpatrullen en katalysator som lämnades tillbaka till ägaren vars bil drabbats. En anmälan om stöld upprättades. Det finns ingen misstänkt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.